Over ChaBri Fotografie en Monique Helsdingen

ChaBri Fotografie: fotoshoots van vrouwen, mannen, familie, huwelijk, kind, zwangerschap, new born, baby, portret, loveshoot. In Zwijndrecht (studio) of op locatie.

Mijn naam is Monique Helsdingen. Sinds 2009 werk ik als zelfstandig professioneel fotografe onder de naam ChaBri Fotografie.

Fotografie is het leukste om te doen! Ik ben een echt mensen mens en het fotograferen van mensen doe ik het liefst.

Aan de School voor Fotografie in Breda heb ik mijn opleiding tot vakfotografe gedaan. Daarna ben ik begonnen met ChaBri Fotografie.

Fotografie is een vakgebied dat volop in beweging is en ik beweeg daarin mee. Door de dagelijkse afwisseling van mensen,
de combinatie van mens en techniek én de creativiteit geniet ik elke dag van mijn werk. En dat merk je als je in mijn studio in Zwijndrecht bent.

Tijdens een fotoshoot sta jij centraal. Ik wil dat je tevreden naar huis gaat en dat we beide trots zijn op het resultaat.

Mijn studio is goed bereikbaar. Je kunt gratis voor de deur parkeren.
Ook biedt de fotostudio de nodige privacy tijdens een fotoshoot.

Persoonlijk en spontaan

Voor de fotoshoot wil ik graag jouw wensen weten en wat jouw ideeën zijn. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we samen wat we precies gaan doen voordat we beginnen met de fotografie.

Tijdens de fotografie geef ik tips en ik help je met een ontspannen en spontane houding. Je mag verschillende kleding en accessoires meenemen en ik kan helpen bij het uitzoeken van de geschikte outfit voor een mooi resultaat.

Na de fotoshoot maak ik een selectie van de mooiste foto’s, die ik presenteer in een persoonlijke slideshow en photowall. De foto’s kunt u thuis op uw gemak bekijken en uitzoeken.

Over ChaBri Fotografie: jouw fotoshoot, jij staat centraal.